*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI ŞABAN ACAR

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI ŞABAN ACAR

Ceyhan belediyesinde görevden alınan başkan yardımcıları Alemdar Öztür ve Mükremin Duygun'dan boşalan koltuğa Şaban Acar getirildiği belirtildi. 11. 07.2009

Ceyhan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ceyhan Belediyesinde Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Şaban Acar’ın ikinci bir emre kadar Teknik, İdari ve Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandığı bildirildi.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Başkan Yardımcısı Şaban Acar, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı. Evli ve iki çocuk babası olan Acar’ın, iyi derecede İngilizce bildiği belirtildi.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009