*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Gündemden,

Gündemden,

29 Mart Pazar günü bir seçim hengâmesini geride bıraktık. 20 yakın demokrasi şehidimizle beraber, kargaşaları, kavgaları, sataşmaları bol bir seçim oldu.
Seçimlerin elbette bir kazananı ve birçok kaybedeni olması da demokrasi gereği normaldir. Halkımız kendisini en çok etkilemesini başaran adaya oyunu kullandı ve halk iradesi tecelli etti.
Mazbatalarını alan belediye başkanlarımız büyük bir şevkle ve heyecanla (seçim sürecince belki de defalarca hayalini kurdukları) ilk icraatlarının ve hizmetlerinin aşkıyla yola koyuldular. Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve tüm Belde belediye başkanlarımıza hayırlı olsun diyor, şimdiden başarılar diliyorum.


Ceyhan Emniyeti Ve
Polis Teşkilatının 164.Yılı

*Göreve başladığı ilk günden itibaren,
Halkımızın beynindeki en büyük sorun olan asayiş sorunu çözmüş,
Devlet –vatandaş ve emniyet ilişkisi noktasına da, halkın sorunlarını dinlerken diğer yandan “Herkesin polisi kendi vicdanı olduğunu hatırlatarak” polis ve halk ilişkisini sağlamış Ceyhan’ımıza ciddi katkıları olan, halk adamı Emniyet Müdürümüz Sayın B.Kadir TÜYLÜ ve tüm polis teşkilatımızın 164. kuruluş yıldönümünü kutlar, görevlerinde başarılarının devamını dilerim.

Sevgi muhabbet ve sağlıkla

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009