*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

MÜKREMİN DUYGUNUN SÖZLERİNE OKUYUCU VE SİYASİLERDEN TEPKİ YAĞDI

MÜKREMİN DUYGUNUN SÖZLERİNE OKUYUCU VE SİYASİLERDEN TEPKİ YAĞDI

Duygun’un sözlerine okuyucu ve siyasilerden tepki yağdı
Gazetemizin dayanışma gecesi nedeniyle Ceyhan belediyesine gönderilen davetiyeye Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Duygun’un, vermiş olduğu cevaba siyasilerden tepki yağdı. Hüseyin Cerit, “1 Nisandan sonra onunla ve para babasıyla görüşeceğim” derken Burhan Onuk ise, “Sayın Duygun’un verdiği cevap siyasi etiğe aykırı, gazetecileri yaptıkları haberlerle yıldırmaya çalışıyorlar” dedi.

Gazetemiz tarafından 20 Şubat 2009 tarihinde düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ kapsamında Ceyhan Belediyesine gönderilen davete Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Duygun cevap vermişti. Duygun verdiği cevapta gazetemizde yayınlanan sözde belediye aleyhinde yapılmış haberleri kastederek geceye katılmayacaklarını bildirmiş ve “1 Nisan’dan sonra görüşmek ümidiyle” seçim sonrası gazetemizle görüşeceğini belirtmesi okuyucularımız ve siyasiler tepki gösterdi.
Gazetemizin web haber sitesinde yayınlanan haber en çok yorumlanan haberler arasında yer alırken siyasiler de Mükremin Duygun’un sözlerine tepki gösterdi.
CERİT: 1 NİSAN’DAN SONRA ONUNLA VE PARA BABASIYLA GÖRÜŞECEĞİM
Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cerit, gazetemizde haberi okuduğunda şaşırdığını ve bir yöneticiye yakıştıramadığını belirterek; “Basın özgür ve hürdür. Her türlü haberi yayınlamakla hükümlü, kamuoyunu aydınlatmakla görevlidir. Ancak Ceyhan belediyesini yöneten zihniyet gerçekleri yansıtmakla görevli olan basın kuruluşuna dahi baskı yaparak, yıldırmaya çalıştığı ortada alenen görünmektedir. Çamura saplanmış bir yönetim, sağa sola saldırıp gerçekleri gizlemeye çalışıyorlar. Ancak Ceyhanlı nasıl bir zihniyetle yönetildiğini kavramış ve 29 Martta bu zihniyeti sandığa gömecektir. “1 Nisan’dan sonra görüşürüz” diye basını tehdit edenlerle ve para ağası babalarıyla ben görüşeceğim” dedi.

BURHAN ONUK; “BASKIYLA GERÇEKLERİ GİZLEMEYE ÇALIŞIYORLAR”
Konuyla ilgili olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk’ta açıklama yaptı. Onuk yaptığı açıklamada; “Bugün gerçekleri saklayarak yapmadıkları hizmetlerle Ceyhan halkını aldatmaya çalışıyorlar. Çok yaşa padişahım anlayışına sahip olan bu yönetim gerçekleri yansıtan bir basın kuruluşunu taraf olarak görüp, sözde baskı kurmaya çalışıyorlar. Belediye başkan yardımcısı tarafından gönderilen cevap siyasi etiğe uymamaktadır. Ama maalesef bu yönetim hiçbir zaman eleştiriye açık olmamış ve eleştiren herkesi susturmaya çalışmışlardır. Ceyhan’ın ve Ceyhanlının bu anlayıştan bir an önce kurtulması gerekir. Bunun en güzel cevabını Ceyhanlılar 29 Mart’ta gösterecektir” şeklinde konuştu.
Diğer tarafta gazetemizin web sitesinde yayınlanan haber, okuyucularımız tarafından en çok yorumlanan haberler arasına girdi ve gazetemize destek mesajları yağıyor.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009