*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

ŞİKE CEYHAN SPOR'U BİTİRDİ

ŞİKE CEYHANSPORU BİTİRDİ

TFF aldığı kararla şike iddiasıyla küme düşürülen Ceyhanspor, federasyonun aldığı karara itiraz etti. Dün son kez bir araya gelen Şike tahkik kurulu Ceyhanspor’un itirazını reddetti ve Ceyhanspor resmen küme düştü. 25.07.2009


2007-2008 futbol sezonu, 4 Mayıs 2008 tarihinde Mezitlispor ile Ceyhanspor takımları arasında oynanan TFF 3. Lig maçıyla ilgili "Müsabaka sonucunu etkileme" iddialarını inceleyen TFF, haziran ayı içinde aldığı kararla iki kulübü bir alt kümeye düşürdü. Ceyhanspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydar, Şike Tahkik Kurulu’na başvurarak karara itiraz etti. Yapılan itirazı tekrar değerlendiren Şike Tahkik Kurulu, 4 Mayıs 2008'de Mezitlispor ile Ceyhanspor takımları arasında oynanan TFF 3. Lig maçıyla ilgili ''Müsabaka sonucunu etkileme'' ve “Müsabakaya şike karıştırıldığı” belirtilerek, TFF 3. Lig de mücadele veren Ceyhanspor’un bir alt kümeye düşürülmesi kararını aldı.
KİMSEDEN DESTEK BULAMADIK
Ceyhanspor’un profesyonel ligden amatör kümeye düşürülmemesi ve alınan kararın iptali için Şike Tahkik Kuruluna başvurduklarını belirten Ceyhanspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydar, “Ceyhanspor’un küme düşürülmemesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik. Gereken yerlere itirazlarımızı yaptığımız halde maalesef sonucu değiştiremedik. Haziran ayından bu yana defalarca İlçe Spor Müdürü Durmuş Kafalı ve İşadamı Nurettin Bozkurt ile birlikte Ankara’ya gittik. Ne yazık ki bu konuda başka kimselerden destek bulamadık” dedi.

Ceyhan’ın profesyonel ligde mücadele eden tek takımı Ceyhanspor’un ilgisizlikten ve yanlış kararlardan dolayı ligden düşürülmesi Ceyhansporlu futbolseverleri üzdü. Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kardeşi Sedat Sözlü’nün başkanlığı döneminde oynanan Mezitlispor Ceyhanspor karşılaşmasına şike karışıldığı iddiaları sonucu TFF yönetim kurulunun aldığı kararla hem Ceyhanspor’u hem de Mezitlispor’u Lig’den düşürüldü.
Ceyhanlı sporseverler Ceyhanspor’un küme düşürülmesinin şokunu yaşıyor.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009