*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Ceyhan SÖZLÜ Dedi

Ceyhan SÖZLÜ Dedi

29 Mart Pazar günü Türkiye genelinde yapılan yerel seçimler, Ceyhan’da çekişmeli geçti. 30.03.2009
MHP Adayı Hüseyin Sözlü’nün lehine sonuçlanan seçimin üstünden iki gün geçmesine rağmen yankıları bitmedi. AK Partinin yakın takipçisi olduğu seçimden az farkla seçimi kazanan MHP’ye karşı YSK’a itiraz edildiği ifade edildi.

99 seçimlerinde MHP’den Ceyhan Belediye Başkanı Seçilen Hüseyin Sözlü, 2004 yerel seçimlerinde de seçimlerden başarıyla geçmişti. 29 Mart tarihinde temsil ettiği parti, MHP’den 3. dönem için tekrar aday olarak Ceyhanlıların karşısına çıkan Sözlü, diğer seçimlere oranla fark atmasa da seçimden zaferle çıkmayı başardı.
Mavi Haber Yayıncılık olarak 3. dönem Ceyhan Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü’yü kutluyor, Ceyhan için Hayırlı olmasını diliyoruz…

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009