*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

SÖZLÜ SEÇİM BİTTİ HİZMETE DEVAM

SÖZLÜ SEÇİM BİTTİ HİZMETE DEVAM

Ceyhan tarihinde Şahin Özbilen’den sonra üç dönem belediye başkanı seçilen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Ceyhan’da iyi bir seçim süreci yaşadık. Ceyhanlılara teşekkür ediyorum. Ama bu seçimde devletin tüm olanaklarını iktidar partisine sağlayan bazı devlet kuruluşlarının da olduğunu biliyorum. Her şeye rağmen Ceyhan’ın teveccühü bizden yana olmuştur. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanlığını üçüncü defa kazanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Hüseyin Sözlü, adliyeye gelerek mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ferhat Demircan'ın elinden alarak görevine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı tarafından Ceyhan’da seçimi üçüncü defa kazanmanın mutluluğu çerçevesinde belediye önünde bir tören düzenlendi. Törene MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ,Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü, MHP İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, Belde Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma Namazı’nı Ceyhan’ın Tarihi Abdulkadir Ağa Camii’nde kılan Hüseyin Sözlü, buradan Ceyhan Kaymakamlık binası önünde geldi. Burada İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ferhat Demircan'ın elinden mazbatasını aldıktan sonra belediyeye yürüyerek geçen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, burada vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Tören Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve ardından okunan Kur-anı Kerim ve Dualarla başladı.
Sözlü, burada yapmış olduğu konuşmada, yaklaşık üç aydır bizlere, soğuk kış aylarında, bazen yağmurlu günlerde destek vererek üçüncü kez seçtiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler ederim dedi. Seçimlerin demokratik rejimlerde bir metot olduğunu belirten Sözlü, seçilen belediye başkanı siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Ceyhan’ın belediye başkanıdır. Bizim hizmet anlayışımız ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi herkese eşit olacağız” dedi.

Başkan Sözlü, hizmetten ve adaletten zerre kadar sapmayacaklarını belirterek,'' Ceyhan’da seçim döneminde devletin kurumlarını kendilerine kurmalarına rağmen kadınlarımızın desteğini alarak büyük bir başarıya imza attık. Ben buradan Seçimin huzur ve güven içinde sağlayan Emniyet çalışanlarımıza ve İlçe Seçim Kurulunu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. İnsanlarımız için hizmetlerimizi adil bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit davranacağız. Hizmetler Allah rızası için de yapılır biz bunu da yapacağız” dedi.

Hizmette etnik ayrımcılık yapmayarak devam edeceğini vurgulayan Sözlü, iman etmiş biri olarak ırkçılığın ne olduğunu bilen biriyim. Etnik ayrımcılık yaptığımı iddia edenler sandıkların sonuçlarını ben kendilerine vereceğim. Kim ırkçılık yapmış görecekler. Hizmet insana yapılır. İstanbul Florya’da yapılan altyapı çalışması ne ise Ceyhan’da odur. İlçemize dünya standartları ölçüsünde hizmet getireceğiz” dedi.

Başkan Sözlü, seçimin artık geride kaldığını belirterek, “seçim boyunca bizlere TOKİ için yer vermediler diye suçlayanlara, size söz veriyorum 30 Mart’ta TOKİ Ceyhan’da diyenlerle, TOKİ buyursun gelsin ne kadar arsa istiyorsa vermeye de hazırız. Yetmedi Ceyhan’ın 200 yataklı hastane yapacaklarını söyleyenlere Ceyhan Belediyesi, Hastane’nin yerini de hazırlamıştır. Buyurun ne kadar arsa istiyorsanız verelim. Seçim döneminde bir milletvekilimiz Ceyhan’ın Enerji ve ihtisas bölgesi olacağından havaalanı şart demiştir. Bizim havaalanı yapacak kadar arazimiz yok ama istiyorlarsa onu da bulurum. Yeter ki onlar havaalanı yapmaya karar versinler” şeklinde konuştu.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise, seçimlerden büyük bir zaferle çıktıkları için tüm Ceyhan halkına teşekkür ederek, “Ceyhan’da seçim sürecini yaşadığımız günlerde hakkın rahmetine kavuşan Şahin Özbilen’den sonra ard arda üç dönemdir belediye başkanı olan Sayın Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederiz. MHP’nin ilk temeli Adana’da atılmıştı. Şimdi yeniden Çukurova’da birçok belediye başkan adaylarımız MHP’nin yükselmesini sağlamışlardır” şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009