*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Fakir çocukları sünnet ettirecek

Fakir çocukları sünnet ettirecek

Fakir çocukları sünnet ettirecek
Aytemuroğlu Mahalle Muhtarı Ertan Aydar, mahalledeki fakir çocuklar için toplu sünnet töreni yaptıracağını belirtti.
20.07.2009

Aytemuroğlu Mahalle Muhtarı Ertan Aydar tarafından düzenlenecek olan, İş adamı ve Ceyhanspor Başkanı Ağabeyi Mustafa Aydar’ın katkılarıyla 18 çocuğa toplu sünnet şöleni düzenleneceğini belirten Ertan Aydar, “ Mahallemizde ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan mahalle sakinlerimizin çocukları için bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz toplu sünnet töreni için bütün hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah bunu geleneksel hale getirip her yıl yapmayı düşünüyoruz” dedi.
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Aytemuroğlu Mahallesi muhtarı seçilen Ertan Aydar, aday olduğunda doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirterek, “Bu göreve talip olduğumda da mahalleliye toplu sünnet yaptıracağıma dair söz vermiştim. Mahallemizde oturan ve maddi imkansızlıklar yaşayan çoğu mahalle sakinlerimiz ne yazık ki çocuklarını dahi sünnet ettiremiyorlar. Amacımız onların sıkıntılarına bir nebze de olsa destek olmak. Bu yüzden Ceyhanspor Kulüp Başkanı ve iş adamı ağabeyim Mustafa Aydar’ın destekleriyle toplu sünnet töreni düzenliyoruz. İstiyoruz ki çocuklar hem sünnet olsun hem de gönüllerince eğlensin” şeklinde konuştu.
Toplu sünnet töreni 23 Temmuz Perşembe akşamı Aytemuroğlu Mahallesi muhtarlık binası civarındaki boş arazide düzenleneceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009