*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

MHP kongresinde vekiller gündemi değerlendirdi

MHP kongresinde vekiller gündemi değerlendirdi

Ceyhan MHP ilçe teşkilatı kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde yapılan kongrede mevcut başkan Nurettin Çetiner tekrar ilçe başkanı seçildi.

Devlet Bahçeli Spor Tesisleri’nde gerçekleşen Kongreye MHP Adana Milletvekilileri Yılmaz Tankut, Muharrem Varlı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kurtkulağı Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kösreli Belediye Başkanı Mustafa Bayar, Adana Ülkü Ocağı Başkanı Taner, Özler, Ceyhan Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Ali Arslan, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, Belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardandan divan başkanlığına MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut seçildi. Tankut, Burada yaptığı konuşmasında ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerine dikkat çekerek, “mevcut hükümet, seçim öncesi vermiş olduğu hiçbir sözü tutmamıştır. Vatandaşlarımız, AKP'nin yalanlarından bıktı. Günü geldiğinde AKP'ye gerekli ders sandıkta verilecek. Halkımız AKP'yi bir daha çıkamayacağı sandığa gömecek. Meydanlarda millete aş ve iş vadeden iktidarın, verdiği hiçbir sözü yerine getirmedi” şeklinde konuştu

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise yaptığı konuşmasında Hükümetin, mayın temizleme işini ihaleye çıkararak, hem organik tarıma uygun hem de petrol rezervleri bulunan bu arazilerin yabancıların eline geçmesine imkân tanıdığını belirterek, ''Özellikle İsrail'in organik tarım yapma gerekçesiyle, bu bölgeye yönelik ihaleleri almak istediği kamuoyunda konuşuluyor. İsrail'in, kendi ülkesinde bulabilmesi mümkün olmayan kalite ve büyüklüğe sahip ve aynı zamanda güçlü su kaynaklarına sahip bu araziye, 44 yıllığına yerleşmek istemesi, yadırganan bir durum değildir. 2020'den itibaren Ortadoğu'da su sorunu çıkacağı da dikkate alındığında, bu bölgenin değerinin gelecek yıllarda paha biçilmez olacağı açıktır'' diye konuştu.

418 delegenin tamamının oyunu alan MHP İlçe Başkanı Nurettin Çetiner ise yaptığı teşekkür konuşmasında “Delegelerimize teşekkür ediyorum. Bundan önce yerel seçimlerde bizimle birlikte gece gündüz demeden çalıştılar. Aynı çalışma temposunu bundan sonrada kendilerinden bekliyorum. İnşallah önümüzdeki ilk genel seçimlerde MHP İktidar Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ise Başbakan olacaktır” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009