*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Kaymakamdan Mavi Habere teşekkür

Kaymakamdan Mavi Habere teşekkür

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Mavi Haber Gazetesinin, şehrin tanıtımına yapmış oldukları katkıdan ve gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür belgesi verdi.
07.07.2009
Bugün sabah saat 10.00’da Ceyhan Kaymakamlık toplantı salonunda Ceyhan’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam Karakuş, yaptığı konuşmada, "Çalışmalarımıza vermiş olduğunuz iyi niyete dayalı maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ederim." dedi.
İlçenin kalkınması için sağlam duruşlu sivil toplum kuruluşlarının siyasete bulaşmamaları gerektiğini anlatan Karakuş, "Sivil toplum kuruluşları güven yitirirlerse sorun çözmek bir yana kendisi sorun haline gelir. Çözümsüz bir tablo olur. Bu da ilçenin önünün tıkanması demektir. İlçenin önünü tıkayan değil, yol açan, hizmet eden sivil toplumcu bir yapılanmaya ihtiyaç vardır. Bu da demokrasinin enginliği içerisinde olacaktır."şeklinde konuştu.
Şehrin kalkınması ve sorunların çözümü için bürokrat ve basının işbirliği içinde olması gerektiğini söyleyen Karakuş, Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Yazı İşler Müdürü İzzet Aydemir, Genel Koordinatör Yalçın Arslan ve Mavi Haber Muhabiri Hasan Basri Çalışır’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Karakuş; "Devlet-halk diyalogunun geliştirilmesinde, moral ve hizmet ortamının tesisi ile daha güzel yaşanabilir bir Ceyhan ortaya koydunuz. Ceyhanlılık bilinci ile örnek davranışınız ilçeye olumlu yansımalar getirdi. Biz bürokratız, siyaset üstü konumdayız. Siyaset siyasetçinin işidir. Bizim işimiz ağız kavgası değil, ilçeye hizmettir." diye konuştu.

Karakuş, Ceyhan'da hizmet eden yerel ve ulusal basın temsilcilerine, ilçenin tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009