*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Burhan ONUK Mavi Radyo da projelerini açıklayacak

Burhan ONUK Mavi Radyo da projelerini açıklayacak


Ceyhan da yaptığı ilkeli ve seviyeli yayın anlayışıyla büyük bir dinleyici kitlesine hitap eden Mavi Radyo, seçim nabzını tutmaya çalışıyor. 17.03.2009


Mavi Radyo’da yayınlanan “MAVİ KOLTUK” programına katılması için tüm siyasi partilerin adaylarına davet gönderdiklerini belirten Mavi Radyo Genel Koordinatörü Yalçın Arslan; “Adayların projelerini açıklaması ve halkımızın adayları daha iyi tanıması için tüm adaylara davet yolladık ve programa katılmak isteyen aday ve adayları programa dahil ediyoruz. Bu çerçevede şuana kadar AK Partinin Adayı Burhan Onuk, CHP’nin Adayı Hüseyin Cerit, Saadet Partisinin Adayı Celalettin Kaya ve DTP’nin Adayı Seyfettin Aydemir programa katılacağını belirttiler. Bugün saat 15.00’da AK Partinin Adayı Burhan Onuk programın konuğu olacak” dedi.
İzzet Aydemir’in hazırlayıp sunduğu Mavi Koltuk programı 99.1 frekansında yayın yapan Mavi Radyo’dan ve www.maviradyo.net adresinden dinlenebileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009