*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Ali Duru dan cevap bekliyoruz

Ali Duru dan cevap bekliyoruz

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi’nin yaptığı araştırmada Ceyhan’da sivil toplum örgütlerinin başında bulunan başkanların görev süresi araştırıldı. Yapılan araştırmanın sonucu tüyler ürpertici. 20, 25 hatta 35 yıldır aynı oda da başkanlık görevini yürütenler bile var.
21.07.2009

Ceyhan’da sivil toplum örgütleri deyince akla, kurumun isminden çok o kurumun başında olan kişiler geliyor. Bunun nedenini ise Ceyhanlılar seçilen kişinin yıllarca aynı koltukta oturmasına bağlıyor.
www.ceyhanmavihaber.com tarafından düzenlenen “Ceyhan’ın en eski oda başkanı kim?” anketinden Ali Duru birinci çıktımıştı.Yayınlanan ankete katılan 644 kişiden %31 Ali Duru (198 kişi), %25 Necdet Doğanay (162 kişi), %22 Ünal Kurt (143 kişi), %21 Hüseyin Doğan (142 kişi) ve %1 ile Yavuz Tezcan (4 kişi) dedi.
Ceyhan Ticaret Odası başkanlığını yaklaşık 25 yıldır yürüten Ali Duru’nun birinci çıkması ve vatandaşların en eski başkan olarak Duru’yu görmesi, halkın Ticaret Odasından beklentilerinin fazla olması anlamına geliyor. Ceyhanlılar 25 yıldır Ticaret Odası Başkanlığını yürüten oda başkanı Ali Duru’nun bu zaman zarfı içinde neler yaptığını merak ediyor.
ODA BAŞKANLARININ DOSYASINI AÇIYORUZ!
Sivil toplum örgütleri şehrin omurga kemiği olduğunu söyleyen gazetemiz Yazı İşler Müdürü İzzet Aydemir; “Sivil toplum örgütlerimize önem veriyoruz. Halkın sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmakla mükellef olan sivil toplum örgütlerimizin başında olanlar neler yapıyor ve kaç yıldır bu görevde olduklarını en ince detaylarına kadar okuyucularımızla önümüzdeki zamanda paylaşacağız” dedi.
ALİ DURU’DAN CEVAP BEKLİYORUZ
Ceyhan’daki sivil toplum örgütlerine yönelik yapılacak araştırmaya, Ceyhan’ın en büyük odası olan Ceyhan Ticaret Odası ve yaklaşık 25 yıldır oda başkanlığını aralıksız sürdüren Ali Duru ile başlayacaklarını belirten Aydemir, “Amacımız kimseyi üzmek ya da rencide etmek değil. Yapacağımız haberler hem oda başkanlarının daha iyi tanınmasına vesile olacak hem de Ceyhanlılar o kurumun başında bulunan kişi hakkında daha çok bilgi sahibi olacak. Bunun için şimdiden tüm yöneticilerin bu konuda bize yardımcı olmasını bekliyoruz. Amacımız kimseyi suçlamak değil, Ceyhanlı vatandaşlarımızın aklındaki sorulara cevap bulmaktır” dedi.
İşte Duru’ya yöneltilen ve cevap beklenen sorular:

1- Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru, hangi meslek dalında CTO’na üye?
2- Ali Duru’nun geçmişten bugune kadar ki ticari başarısı nedir?
3- Yaklaşık 25 yıldır CTO Başkanlığını yürüten Duru, bu zaman zarfında neler yaptı?
4- Ali Duru şuanda hangi meslekte ve işlerle uğraşmaktadır?
5- Ali Duru’nun iş yeri nerede?
6- CTO Serbest bölgedeki gelişmelerde ne kadar rol alıyor ve Ceyhanlı esnafı ne kadar bilgilendiriyor?
ALİ DURU’DAN CEVAP BEKLİYORUZ

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009