*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

ZİYARET MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

ZİYARET MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

 

 

Ceyhan AK Parti İlçe Teşkilatını ve AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk’u ziyaret etmek ve seçim çalışmalarını yakından görmek için Ceyhan’a gelen Ak Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik,  Ceyhanlıların seçim bürosuna akın etmesi mitinge dönüştü.

Halkın yoğun ilgisinden memnun kalan Çelik, yaptığı konuşmada "Dün başbakanımıza muhtar olamaz diyenler, bugün dünya lideri demeye başladılar" dedi. 
Çelik, oluşan sevinç gösterileri eşliğinde konuşmasına hükümet olarak, ekonomik ve sosyal hizmetlerin önemsendiğini belirterek, "Bu sayede Türkiye Cumhuriyeti'nin sözleri dünyada dinlenilmeye başladı. Birçok ekonomik kalkınma programları yaptık. Enflasyonu iki haneli durumdan tek haneli duruma getirdik” dedi.
Ceyhan’ın ve Ceyhanlının kamuoyu ve temayül yoklamasında büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Burhan Onuk’u partimizin adayı olarak belirledik ve size Ak belediyeciliği sunmak için karşınıza çıkarttık. Sizden alacağı destekle belediyeyi alacak olan Sevgili Onuk, 30 Mart sabahı Ceyhan’a Ak Belediyeciliği getirecek dedi.

Ak Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak  üzere tüm ilçe ve belde belediyelerini almak istediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti,"Adana ve Ceyhan, yakında ülkemizin ticaret merkezi olacaktır. Buraya gelmeden önce başbakanımız ile telefonla görüşebildik,  ‘Ceyhan'a gidiyoruz bir isteğiniz var mı?’ diye sordum. Başbakanımız ‘Selam söyle onlar benim ne istediğimi biliyorlar’ dedi. Çelik’in bu sözleri üzerine katılımcılar, “Başkan Burhan” tezahüratıyla Başbakan’a cevap verdi.  

CEYHAN 30 MART’TA AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk, Adana Milletvekili Ömer Çelik ve beraberindeki ilçe belediye başkanlarının vermiş olduğu destek ve Ceyhanlıların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Vekilim ve Belediye Başkan adayı arkadaşlarım ziyaret için geldiler ama sizin katılımınızla mitinge dönüştü. Bu topluluk 30 Mart’ta Ceyhan belediyesinin Ak belediyeciliğe kavuşacağının göstergesidir” şeklinde konuştu.

ORAL, 20 BİN FARK ATACAĞIZ

2007 genel seçimlerinde Adana Milletvekili Ömer Çelik’in bir defa Ceyhan’a gelmesiyle diğer partilere 5 Bin oy fark attıklarını söyleyen Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Musa Oral; “Sayın Vekilim 29 Mart’ta kadar en az 4 sefer geleceğini söyledi. Bu da demektir ki her geldiğinde 5 Bin oy fark attığımıza göre, 4 kez gelmesi 20 bin oy fark atacağımızın anlamına geliyor” şeklinde konuştu.

 

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009