*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

SÖZLÜNÜN ÇOCUĞUNA BAKAN ÇOCUK BAKICISININ SSKsını BELEDİYE ÖDÜYOR

SÖZLÜNÜN ÇOCUĞUNA BAKAN ÇOCUK BAKICISININ SSKsını BELEDİYE ÖDÜYOR 

 

Burhan Onuk’tan Sözl’ye şok iddia

Ak Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk, son günlerde hakkında çıkan spekülasyonlara cevap verdi. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün çocuğuna bakan çocuk bakıcısının SSK primi Ceyhan belediyesi tarafından ödendiğini söyledi. 16.02.2009

 Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk, bugün ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek hakkında çıkan dedikodulara cevap vererek Hüseyin Sözlü’ye yüklendi.

İki dönemdir Ceyhan’ı yöneten zihniyet ve yandaşları her mahalli seçimler öncesi olduğu gibi bugün de adaylar hakkında olmadık yalan, yanlış ve provokasyonlarla gündemi değiştirerek gerginlik ve çatışma ortamı yaratmaya çalıştığını söyleyen Burhan Onuk, “Proje ve yapacakları ile değil, etnik ayrımcılık, kimlik siyaseti, bölgecilik yaparak ve gerginlik yaratarak çamur at yapışmasa izi kalır düşüncesiyle siyasi rant elde etmeyi alışkanlık haline getirmiş olan bu zihniyetin tek düşüncesi Sözlü ailesi ve şirketlerinin istikbalidir. Başka belediyelerin çok daha ucuza aldığı SÖZ YAPI şirketinden yüksek maliyetlerle aldığını tüm Ceyhanlılar biliyor. Bize yasak olan Bilboordlarda övünerek Ceyhanlı Biliyor diye yapmadıkları hizmetleri yapmış gibi gösterip, belediyenin kesesinden milyarlarca parayı reklam firmalarına aktarmaktadır. Soruyorum, acaba bu firmanın ortakları arasında kardeşleri ve yakınları var mı?” diye konuştu.

SÖZLÜ’NÜN ÇOCUĞUNA BAKAN ÇOCUK BAKICISININ SSK’SINI BELEDİYE ÖDEDİ

Ak Parti İlçe teşkilatında hakkında çıkan dedikodulara cevap verenBurhan Onuk, “Ailem Ceyhan’ın kuruluşundan bu yana Ceyhan’a yerleşmiş köklü bir ailedir. Etnik ayırım yapanları kınıyorum. Biz Ak Parti olarak Türkiye’deki 72 Milyon insanı din, dil, mezhep ve ırk ayırımı yapmadan herkesi kardeş olarak görüyoruz dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün evinde çalışan ve çocuğuna bakan Ece adındaki çocuk bakıcısının Sigorta priminin Ceyhan Belediyesi tarafından ödendiğini söyleyen Burhan Onuk, “Evinde çocuğuna bakan insanın sigortasını bile belediyeden karşılayan bir belediye başkanını Ceyhan 29 Mart’ta sandığa gömecektir. Biz kimseye iftira atma taraftarı değiliz, ama bize itiraf atıp, partimizin yükselişini hazmedemeyenler karşısında da susmayacağız” dedi.


Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009