*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

DTPnin adayı Aydemir

DTPnin adayı Aydemir

 

 

 

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Ceyhan İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir mevcut görevinden istifa ettiği ve Ceyhan Belediye başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi.

 

Yaklaşan yerel seçimler ile birlikte tansiyonun doruğa ulaştığı siyaset arenasında, DTP’nin Ceyhan’da seçime girip girmeyeceği tartışmalarına, DTP Ceyhan ilçe başkanı Seyfettin Aydemir’in aday adayı olması bu sorulara son noktayı koydu.

 

Yaklaşık iki yıldan bu yana Demokratik Toplum Partisi (DTP) Ceyhan ilçe başkanlığı görevini yürüten emekli Öğretmen Seyfettin Aydemir, 2009 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ceyhan belediye başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi. Aday adaylık başvurusunun DTP de sona erdiği göz önüne alındığında, DTP Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlere Seyfettin Aydemir ile gireceği anlaşılıyor.

Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağını belirten Seyfettin Aydemir; “Ceyhan belediye başkanlığı yarışında partimin aday adayıyım. Barış ve demokrasiye gönül vermiş tüm herkesi kucaklayacak bir anlayış çerçevesi içinde ayrımcılık yapmadan eşit ve ilkeli bir belediyecilik için bu yarışta yerimizi alacağız” dedi.


Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009