*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

CERİT CEYHANLI RANTÇI BAŞKAN İSTEMİYOR

CERİT CEYHANLI RANTÇI BAŞKAN İSTEMİYOR
27 ARALIK 2008
 

 

 

Hüseyin Cerit dün CHP’den Ceyhan belediyesi için aday adaylığını açıkladı.

Dün saat 13.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan İlçe teşkilatında düzenlediği aday adaylığı açıklamasına, CHP ilçe Başkanı Yusuf Fidan, ilçe yöneticileri, CHP aday adayları Yalçın Özen ve Gürsel Korkmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili partisiz vatandaşlar katıldı.

 

Aydınlığa, temizliğe ve dürüstlüğe daha çok ihtiyaç duyulan bu dönemde, siyaseti meslek, siyaseti geçim kapısı olarak görenlerin aksine, siyaset; sorun çözen sanatı olarak gören Ceyhanlılarla aynı duygu ve düşünceleri paylaştığı için aday olmayı düşündüğünü belirten Hüseyin Cerit, “iftira, mafya, yoksulluk, hırsızlık, uğursuzluk kaderimiz değil diyenlerden biri olarak bugün sizlerle birlikte, din, dil, mezhep ayırımı yapmadan hep birlikte Ceyhan belediyesini yönetmek için adayım” dedi.

 

Emanetimizi alacağız

Adaylık açıklama törenine katılan çoğunluğa seslenen Cerit, “1999 seçimlerinde bu yana iki dönemdir emanet ettiğimiz Ceyhan belediyesi’ni doğudan batıdan, kuzeyden güneye hep birlikte geri almak için sizlerle birlikte çalışıp, belediyeyi geri alacağız ve hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

SÖZLÜ'YE YÜKLENDİ

 

Hüseyin Cerit konuşmasına şöyle devam etti; “Ceyhanlı park istiyor, temizlik istiyor, otogar istiyor. Şahin Özbilen’in başlattığı, Rahmetli Mahir Boydak’ın devam ettirdiği, Şerif Yiğit ve Emin Civelek’in katkı koyduğu sahil yolu istiyor, köprü istiyor, kapalı Pazar istiyor. Ceyhanlı 1999 seçimlerinde belediye başkanı seçilen arkadaşımızın servet beyanında bulunmamasını istemiyor, rant istemiyor; ihale yolsuzluğu istemiyor. Mahkeme kararlarını uygulamayan bir başkan istemiyor. Ceyhanlı, yeşil alanları ranta dönüştüren bir başkan istemiyor” dedi.

 

 

 


Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009