*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

DTPnin adayı mal beyanında bulundu

DTPnin adayı mal beyanında bulundu

 

Demokratik Toplum Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı Seyfettin Aydemir ve ilçe yöneticileri Mavi Haber Gazetesine nezaket ziyaretinde bulunarak mal beyanında bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdüren DTP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Seyfettin Aydemir ve beraberindeki ilçe yöneticileri basın ziyaretleri esnasında Mavi Haber gazetesine de nezaket ziyaretinde bulundu. “Adaylar mal beyanında bulunsun” çağrısında bulunan gazetemizin haberini doğru bulduğunu belirten DTP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Seyfettin Aydemir; Siyasetçilerin mal beyanında bulunmasının halkın güvenini kazanma noktasında önemli olduğunu vurgulayıp, kendisine ait bir daire ev, 1997 model Tofaş marka Doğan SLX otomobil ve emekli maaşı olduğunu belirtti. Bütün mal varlığının bunlardan ibaret olduğunu belirten Aydemir, Ben mal varlığımı açıkladım. Umarım diğer adaylar da bu anlamlı çağrınıza cevap verirler. Ayrıca başkan seçildiğim takdirde her yıl mal beyanında bulunacağım. Çünkü belediye hizmet sunma yeridir, rant elde etme yeri değil” şeklinde konuştu.

Ceyhan’ı daha eşit hizmet anlayışıyla yöneteceklerini ifade eden Seyfettin Aydemir, şehrin bir tarafına hizmet yaparken diğer tarafını sefalete ve yıkımı sürüklemeyeceğiz. Ceyhan el birliği ile etnik, dini, siyasi ve mahalle bazında tabii tutmayarak, Ceyhan’ı güzelleştirecek, ekonomik olarak rahatlatacak ve ileriye emin adımlarla taşıyacaklarını ifade etti.

Gerçekleşen ziyarette DTP İlçe Başkanı Salih Demir, DTP İl Genel Meclis Üyesi adayı Ramazan Devişet ve İlçe Yöneticilerinden Cemal Gök’te hazır bulundu.

Gazetemiz Genel Koordinatörü Yalçın Arslan, DTP belediye başkan adayının nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gazete olarak amacımız seçmeni doğru ve tarafsız bilgilendirmek olduğu için, adayları mal beyanında bulunmaya davet ettik. Bugün duyarlı davranıp, mal beyanında bulunan başkan adayımıza medeni cesaretinden ötürü teşekkür ediyor, diğer adaylarımızı da mal beyanında bulunmasını bekliyoruz” dedi.


Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009