*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

SÖZLÜ ÇİFTLİK VE JEEPLERİN HESABINI VERSİN

SÖZLÜ ÇİFTLİK VE JEEPLERİN HESABINI VERSİN

 

CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı Hüseyin Cerit, düzenlenen resmi adaylık açıklaması programıyla partililerle bir araya geldi. 12/02/2009

  • Bugün İstanbulluoğlu Venüs Müzikholde yapılan törende partililerle bir araya gelen CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cerit, Mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ve Ak Partiye yüklendi.
  • Yapılan törene CHP Ceyhan İlçe Başkanı Yusuf Fidan, ilçe yöneticileri, Kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partililerin yanı sıra Eski Orman Bakanı Arif Sezer katıldı.
  • İlçe Başkanı Yusuf Fidan, Ceyhan’a bağlı On bir beldenin en az 10’unu alacak potansiyele sahip olduklarını ve bu seçimde Ceyhan belediyesine CHP amblemini asacaklarını söyledi.

İlçe başkanından sonra kürsüye çıkan CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cerit, başkanlığı geçim kaynağı olarak gören ve belediyeyi rant kapısı olarak bilenleri, Ceyhanlıların 29 Mart seçimlerinde sandığa gömeceğini belirtti. Cerit; “İki dönemdir Ceyhan’ı etnik ayırım yaparak yönetenleri seçmen sandığa gömecektir. “Bazıları geliyor” diye halkı kandıranların oyunu bu kez tutmayacak. Daha düne kadar hiçbir şeyi olmayanlar bugün Jeeplere (Jip) biniyor, Trilyonlara bedel çiftlikler kuruyorlar. Soruyorum bu paralar nerden geldi? Piyangodan para mı çıktı? Bugün yaptıkları parklarla övünenlere soruyorum, Parke taşının metrekaresini kaça yaptırdınız? Yanı başımızdaki Kurtkulağı beldesinde metrekaresi 12 TL’ye yapılan parke taşı Ceyhan’da neden 24 TL’ye yapıldı? Bu çiftlik ve Ciplerin kaynağı bu olabilir mi?” şeklinde konuştu.

 

DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM

Konuşmasında iktidar partisi Ak Parti’si Ak Partinin “Durmak yok yola devam” sloganına değinen Hüseyin Cerit; “Çiftçiyi perişan eden, memuru aç bırakan bu iktidar, kendisine ve yandaşlarına çalışmaktan başka ne yaptılar? Bugün durmak yok yola devam diyenler yanlış söylüyorlar, “Durmak yok yolmaya devam” olacak. Çünkü onlar yolmaktan başka bir şey yapmıyor” dedi.

 

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009