*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

DTP köprü olmayacak

DTP köprü olmayacak

 

DTP köprü olmadı olmayacak

 

Kurban bayramı nedeniyle Demokratik toplum Partisi’nde (DTP) bayramlaşa töreni yapıldı. Yapılan bayramlaşma törenine DTP Parti Meclis Üyesi Abdullah Aydemir, İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, ilçe yönetimi ve çok sayıda partililerin yanı sıra CHP Belediye Başkan Aday adayı ve Eski Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yiğit, CHP eski ilçe Başkanı Ekrem Kanlı ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan ilçe Başkanı Seyfettin Aydemir yaklaşan yerel seçimlere değinerek; “önümüzde yapılacak yerel seçimlerde daha şimdiden çeşitli dedikodular yapıldığını duymaktayız. Bizim partimizin dışında başka partilerden aday adayı olan bazı siyasetçiler, “aday olduğumda DTP’nin oylarını alırım” dediğini öğrenmekteyiz. Herkes şunu iyi bilmeli ki DTP şuana kadar ‘Barış’ hariç hiçbir yerde köprü olmadı olmayacak. Ancak bizi dilimizle, rengimizle, kültür ve gelenek ve göreneklerimizle benimseyecek kişilerle birlikte yürümeye hazırız” dedi.

Bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu söyleyen DTP Parti Meclis Üyesi Abdullah Aydemir; “parti olarak her zaman barış ve demokrasinin köprüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yaklaşan yerel seçimlerde de stratejimizi belirlerken bu ilkelerle hareket edeceğiz. Yaklaşık 10 Bin seçmenimizi kimse köprü olarakkullanmayacak ve kullandırmayız” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009