*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

SOYADIMIZDA SÖZ YOK AMA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARIZ

SOYADIMIZDA SÖZ YOK AMA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARIZ


Ak parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Vahit Kirişçi seçim çalışmaları kapsamında Ceyhan’a gelerek partililerle buluştu ve esnaf ziyaretinde bulundular.05.03.2009
29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişçi ve Necdet Ünüvar Ceyhan Belediye Başkan Adayı Burhan Onuk’a destek vermek amacıyla Ceyhan’a gelerek, adayla birlikte esnaf ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Ak Parti Ceyhan İlçe Teşkilatında partililerle de buluşan vekiller yapılacak yerel seçimlerde Ceyhan’ın Ak Belediyecilik hizmetlerinden yararlanması için mutlaka seçimin Ak Parti lehine sonuçlanması gerektiğini savundular.
Dünyanın tanıdığı enerji kenti Ceyhan’ın içerde büyümediğine işaret eden Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar; “Toki’nin Ceyhan’a gelmesi için verdiğimiz mücadeleye rağmen bize 38 dönüm arsa tahsil edildi. Ancak yapacağımız TOKİ sadece konutlardan ibaret değil, içinde 200 yataklı hastane, 1 genel lise, spor sahaları ve kültür sitesi olacağı için tahsil edilmek istenen arsa yeterli değildi o nedenle TOKİ Ceyhan’a gelemedi. Bazıları çıkmış “biz arsa verdik ama TOKİ’yi getirmediler” diyor. Biz büyük düşündüğümüz için yapacağımız hizmetlerde büyük oluyor. Ama onlar büyük düşünemedikleri için TOKİ için düşündükleri alan 38 dönümü geçemedi” şeklinde konuştu.
Soyadımızda ‘SÖZ’ yok ama verdiğimiz sözü tutuyoruz
Yatırımların hızlı bir şekilde hayata geçmesi için belediyelerle hükümetin işbirliği içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar; “Hükümet olarak Ceyhan’ı önemsiyor ve yatırımların çoğalması için mücadele ediyoruz. Ama şu ana kadar halkanın biri eksik olduğu için yatırımlar tam anlamıyla hayata geçmedi. 29 Mart’tan sonra eksik olan halkayı yani belediyeyi de alarak Ceyhan’a yatırıma boğacağız. 200 yataklı hastanenin projesi onaylandı dedik bazıları, ‘Yalan Söylüyorlar’ dedi. Bakınız soyadımızda ‘SÖZ’ kelimesi yok, ancak verdiğimiz her sözü tutuyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009