*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

MERCİMEKTE SEÇİM ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

MERCİMEKTE SEÇİM ÇEKİŞMELİ GEÇECEK


Mercimek beldesinde seçim çekişmeli geçecek
29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça siyasi atmosferde yükseliyor. Her il, ilçe ve belde de olduğu gibi Ceyhan’a bağlı Mercimek Beldesinde de sıkı bir seçim yarışı olduğu göze çarpıyor.
Mercimek beldesinde seçim, mevcut başkan ve bu dönem bağımsız aday olan Menderes Biçer, AK Parti Adayı Candan Karataş ve CHP’nin adayı Cumali Çavuş arasında sıkı bir rekabet göze çarpıyor.
Kızışan seçim maratonunda adayların nitelikleri göze çarpıyor.
Menderes BİÇER: Son İki dönemdir Mercimek belediye başkanlığı görevini yürüten Menderes Biçer, temsil ettiği Ak Parti’den 29 Mart yerel seçimleri için tekrardan aday adayı olduğu halde parti kararını diğer aday adayı Candan Karataş’tan yana kullanması nedeniyle Biçer, AK Parti’den istifa ederek Mercimek Belediye başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklamıştı. İki dönemdir belediye başkanlığı görevinde bulunan Menderes Biçer, eksik kalan projelerini tamamlamak için tekrar aday olduğunu ifade ediyor.
Candan KARATAŞ: AK Parti Mercimek Belde Belediye Başkan Adayı olan Candan Karataş, İki dönemdir Mercimek beldesinde muhtarlık görevini yürütüyordu. Karataş, Belde sakinlerinin yoğun isteği üzerine aday olduğunu ifade ediyor.

Cumali ÇAVUŞ: CHP Mercimek Belde Belediye Başkan Adayı olan Cumali Çavuş, 1989 – 1999 yılları arası Mercimek Beldesi’nde iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulundu ve bu dönem tekrardan belediye başkanı olacağını savunuyor.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Mercimek Belde Belediye’sini yarım kalan hizmetlerini tamamlamak için adayım diyen, Menderes Biçer mi? Beldenin sorunlarını bildiğini söyleyen ve bu sorunları en kısa zamanda çözeceğini savunan, Candan Karataş mı? Her zaman aktif siyasetin içinde bulunan ve iki dönem Mercimek’te belediye başkanlığı görevinde bulunan Cumali Çavuş mu olur bilinmez, ama Mercimek’te seçimin zorlu geçeceği kesin.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009