*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Gecesi*Gecenin Yıldızı ve Romen Havası Hiç Bu Kadar Güzel Oynanmamıştır.

26 Eylül 2007 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde, İzzet Aydemir önderliğinde yayın hayatına merhaba diyen Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. ilkesi tarafsız ve Objektif habercilik olan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Muhteşem Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Gecesi

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: 26 Eylül 2007 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde, İzzet Aydemir önderliğinde yayın hayatına merhaba diyen Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. ilkesi tarafsız ve Objektif habercilik olan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Muhteşem Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Dayanışma Gecesinde bizleri yalnız bırakmayan can dostlarımıza çok teşekkürler...

Ceyhan Basını Dayanışma içerisinde; İşte Mavi haberin dayanışma gecesinden unutulmaz anlardan biri daha


Şimdi Gecenin Yıldızı ve Romen Havası Hiç Bu Kadar Güzel Oynanmamıştır. Geceyi ...

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009