*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

SİYASET UĞRUNA ETNİK AYIRIM YAPANLARI HAYRETLE İZLİYOUM

Siyaset uğruna etnik ayırım yapanları hayretle izliyorum


Gönül Yavuz, seçimi kazanmak için etnik ayırım yapanları hayretle izlediğini söyledi
Siyaset uğruna etnik ayırım yapanları hayretle izliyorum
CHP Ceyhan belediye başkan aday adaylarından Gönül Yavuz Mavi gazetesine verdiği demeçte önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada politikacı kimliği yerine öğretmen kimliğini tercih ettiğini söyleyen Yavuz, yaklaşık 35 yıl öğretmenlik yaptığını bu süre zarfında milletvekili, doktor, avukat, öğretmen, mühendis ve çeşitli alanlarda öğrenci yetiştirdiğini belirterek, hiçbir zaman veli ve öğrencilerini etnik kimliklerine yada dinsel kimliklerine ve oy verdikleri partilere göre ayırmadığını belirterek, bu ayrımcılığı oy uğruna seçim kazanma uğruna yapanları hayretle karşıladığını belirtti.
CHP den aday olmasının en büyük nedeninin bu partinin kurucusunun büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olması olduğunu açıklayan Gönül Yavuz; “Atatürk ilkelerine ve ulus devlete bağlılığımı sizin yanınızda bir kez daha tekrarlıyorum. Bizi bölmek ve parçalamak isteyen dış güçlerin ülkemizde etnik ve dinsel ayrılıkları kışkırttığını, bu ülkeyi kurtaran, bu devleti kuran bütün etnik ve dinsel, mezhepler unsurların, beraber yaşamayı savunmak zorunda olduklarını, ancak bu sayede devletin ayakta kalabileceğini” söyledi.
Barış içersinde yaşayan etnik kimliklere nefretle bakmayan bir Ceyhan’ı inşa etmenin zor olmadığını söyleyen CHP Ceyhan belediye başkan aday adayı Gönül Yavuz sözlerini şöyle tamamladı:
Sadece CHP’liler den değil bütün partilerden oy istiyorum. Gelin hep beraber herkese hoşgörü ile bakan bir belediye kuralım, gelin hep beraber parti fanatizmini yıkalım, gelin hep beraber herkesin benim belediyem diyebildiği bir belediye kuralım, gelin hep beraber çocuklarımıza iş bulalım, gelin hep beraber açlarımızı doyuralım, gelin hep beraber ağlayalım yada hep beraber gülelim” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009