*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

ONUK; 29 MART CEYHAN'IN KURTULUŞU OLACAK

Onuk; 29 Mart Ceyhanın kurtuluşu olacak


Onuk; 29 Mart Ceyhan’ın kurtuluşu olacak

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ceyhan Belediye başkanlığı için aday adayı olan Burhan Onuk, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler Ceyhan’ın kaderini değiştireceğini söyledi.
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Ak Parti Ceyhan ilçe teşkilatının eski ve yeni yöneticilerini verdiği yemekte bir araya getiren, Adana Numune Hastanesi Müdür Yardımcısı Burhan Onuk, yaptığı konuşmada 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere değinerek, “Ceyhan’ın artık bu saatten sonra kaybetmeye tahammülü yok. Türkiye’nin ve dünyanın enerji kenti görünümünde olan Ceyhan’ın geleceğe hızlı adımlarla, hatta koşarak gitmesi gerekir. Dünyanın tanıdığı bir ilçede işsizliğin hat safhaya ulaşmasının nedeni yönetici zafiyetinden kaynaklanıyor ve Ceyhan 29 Mart tarihinde bu kötü gidişata dur diyecektir” dedi.

Borsa Restaurantta verilen yemeğe Ak Parti İl genel Meclis üyesi Serdar Güldalı, İlçe Başkanı Musa Oral ve yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Ak Parti Eski İlçe Başkanları Alper Boydak ve Hakkı Coşkun, Mercimek Belediye Başkanı Menderes Biçer, Kurtpınarı Belediye Başkanı Duran Aytuttu, Sağkaya Belediye Başkanı Mustafa Kocadurmuş, eski ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulduğu gün itibarıyla Ak partili olduğunu belirten Onuk, Ak Partiden aday olmaması halinde başka bir partiden aday olacağı gibi hakkında çıkan dedikodulara yanıt verdi. Burhan Onuk yaptığı konuşmada; “Ak Parti kurulduğu günden bu yana ben Ak Partiliyim. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde de aday adayı idim. Aday seçilmedim diye partiden ayrılmam mı gerekirdi. Gördüğünüz gibi o günde bu günde Ak Partideyim ve bu partide sizlerle birlikte olduğum için son derece mutluyum. Bazıları hakkımızda çeşitli dedikodular yapıyorlar. Neymiş efendim Burhan Onuk aday olmazsa başka partiye geçecekmiş. Benim böyle bir düşüncem olmadı, olamazda. Bu dedikoduları yayanlar şunu iyi bilsinler ki, Burhan Onuk Ak Parti ile birlikte çalışıyor ve 29 Martta Ceyhan Belediyesi’ne Ak Partinin bayrağını asmak için gümbür gümbür geliyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’nin Ceyhan’da birinci parti olacağına inandığını vurgulayan Onuk, ilçe başkanımdan ve yöneticilerimizden tek isteğim; aday kim olursa olsun ama biran önce aday belirlensin. Adayın erken açıklanması hem aday açısından hem de parti açısından daha avantaj sağlayacağına inanıyorum” dedi.
Verilen akşam yemeğinde konuşan Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Musa Oral ise; “tüm arkadaşlarımın gözlerindeki ışıltıdan anlıyorum ki, Ak Parti 29 Martta Ceyhan belediyesine Ak Partinin bayrağını dikecektir. Sayın Burhan Onuk’un aday erken açıklansın isteğini son derece doğru buluyor ve elimizden geldiğince adayımızı erken açıklayacağız. Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, ‘ben Ceyhan’ı istiyorum’ diyor. Bizde Ceyhan’a daha çok yatırım yapılması için Ceyhan’da Ak Parti’nin kazanmasını sağlayacağız. 29 Martta Ceyhan belediyesini aldığımız takdirde kazanan biz değil, Ceyhan olacaktır” dedi.
Onuk İstifa etti
Adana Numune Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Burhan Onuk, Ceyhan belediye başkanlığına aday adayı olmak için Pazartesi günü görevinden istifa etti ve Salı günü Ak Parti Ceyhan İlçe teşkilatında kaydını yaptırdı.
Cumartesi günü aday adaylığını açıklayacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009