*** Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... ***
Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Tarih: 27_03_2009 Cuma saat: 19:17

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Gecesi*1 Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var...

Muhteşem Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Gecesi

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: 26 Eylül 2007 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde, İzzet Aydemir önderliğinde yayın hayatına merhaba diyen Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. ilkesi tarafsız ve Objektif habercilik olan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İzzettin Aydemir: Malesef ve malesef önümüzdeki yerel seçimden sonra 29 Mart ın sonrasında 1  Nisan da görüşmek ümidiyle diye bizim açımızdan tehdit gözüyle tehdit atmaya çalışanlar var... Bu gün bu gün de iktidarlar biz ceyhan mavi haber gazetesi olarak dün olduğu gibi bu gün de burdayız. Biz kimsenin tarafı değılız. Kimsenin özel kalemi olmadık... olmıyacaaz. Ama her zaman ve her zaman bu gün mevcut siyaset...çi başkanımız sev...sevgili   şu andaki belediye başkanımız veyahutta bir başka belediye başkanımız kim olursa olsun, isim ve mensup olduğu parti önemli değil... Yarın da bu gün olduğu gibi halkın sorunlarını yansıtacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın... Mavi haber gazetesinin hiç bir kişiyle hiç bir partiyle asla bir sorunu yoktur, olmıyacaktır. Bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Özellikle bizi taraf göstermek isteyenlere bunu israrla altını çizerek söylüyorum. 

7 yorum:

Adsız dedi ki...

İzzettin Aydemir:"Mavi haber gazetesinin hiç bir kişiyle hiç bir partiyle asla bir sorunu yoktur, olmıyacaktır." Demiş. İzzet bey doğru söylüyor. kişiyle ve partiyle saorunu yoktur. Ama ne hikmetse 2 haber yaptı hala hıncını alamamış. binbir zahmetle düzenlediği geceye kimse gelmeyince yine Mükremin Duygun'a yüklenmiş. Ama dili tutulmuş. Hüseyin Başkana da Sevgili başkanım demiş.

Adsız dedi ki...

Helal Sana İzzettin Kardeş...

Adsız dedi ki...

Varmı Ceyhan'da böyle yürekli insanlar yaaa.

Adsız dedi ki...

Helal olsun İzzet kardaşıma herkese aynı mesafedeyiz diyor ama bazıları onu ve gazetesini taraf olarak gösteriyorsa adamın ne demesini beklersiniz.Gazeteci taraf olmaz diyor bazıları onu taraf yapmaya çalışıyor. Yazıklar olsun insanı insandan ayrı gösterenlere

Adsız dedi ki...

Bu Kadar güzel bir ifade olurmu hiç? adam gii adam izzettin. israrla "Özellikle bizi taraf göstermek isteyenlere bunu israrla altını çizerek söylüyorum. " diyor ve noktayı koyuyor.

Adsız dedi ki...

CEYHAN MAVİ HABER gazetesinin özel bilgilerini bu sitede gelişi güzel paylaştığınızdan dolayı hakkınızda yasal işlemler başlatılmıştır.
işletme özel ve kişisel bilgilerimiz çerçevesinde yasal işlem yapılacatır.....

Adsız dedi ki...

Baravo İşte Demokrasi... Kurtla kuzu yanyana... Daha ne isterim... Helal Sana İzzettin Kardeş, Bu konuşmanla Ceyhan'da herkese cevap vermişsin... Sonuna kadar DESTEKLİYORUM.

26 Eylül 2007 tarihinde Ceyhan’da, İzzet Aydemir önderliğinde yayın’a merhaba diyen Ceyhan Mavi Haber Gazetesi, adını 2005 yılından bu yana Ceyhan'da yayın yapan Mavi Radyo'dan almıştır. Ceyhan Mavi Haber'in ilkesi: tarafsız ve Objektif habercilik. Ceyhan Mavi Haber yayın hayatına başladığı gün itibarıyla, Ceyhan'ın sorunlarını gündeme getirerek, Ceyhan Mavi Haber Ceyhanlıların sesi olmuş ve Ceyhan Mavi Haber Ceyhan'da gündem yaratan haberleriyle büyük takdir toplamaktadır.

Ceyhan Mavi Haber Gazetesi Arşivi

Ceyhan Mavi Haber
outils webmaster outils webmasteroutils webmaster
30 . 01 . 2009